+ Konuyu Yanıtla
Toplam 2 sayfada 1 1 2 SonSon
11 sonuçtan 1 --- 10 arası gösteriliyor

Konu: Akcakese fikralari

Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    09.10.2006

Varsayılan Akcakese fikralari

Bu bölümde akcakesede olan yada onlarin yasadigi, degerli hemserilerimden derledigim gercek olaylari fikralastiracagim.

Sahislarin korunmasi icin isim vermiyecegiz.

Iyi seyirler , bol eglenceler.

Not : Sizlerde bildiginiz güzel anilari , fikralastirip burda yayinlayarak bizleri güldürebilirsiniz.

AVCI

Bir akcakeseli köyden baslayarak tek kirma tüfegiyle bademliye dogru ava cikar.
    Gördügü ilk kusa asagi yukari 40 atis yapar. Her seferinde kustan bir kac tüy düsürür.
    Bunu görüpde dayanamayan arkadasi derki :
    La aga yetivirsin gayli, valla kusta tüy komadin. Bu kus kisi nasil cikaracak.
    Bu mesaj " 23.12.2008 " saat 04:04 itibariyle Zeki Akcabey tarafından düzenlenmiştir...
    Fikrinde samimiysen acik adinla ve acik alninla belirt, yoksa sükut et.

Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    09.10.2006

Varsayılan --->: Akcakese fikralari

LOKANTA

Üc akcakeseli tugla almak icin güdüle gider.
    Islerini bitirdikten onra karinlari acikir ve bir lokantaya girerler.
    Ikisi corba ister, ücüncüsü "haslamaaaaaaaaaaaaaaa " der. Gelen yemekler yenir.
    Haslamanin ne oldugunu merak eden yasli akcakaseli yanindakine sorar "la neydi abicanin onun yidügü ?".
    Genc olani "abica haslamaydi " der.
    "Lan abicanin tek kisi yumruk kadar eti yidi gitti, biz nee ondan ismarlamaduk " der.
    Bu mesaj " 23.12.2008 " saat 04:04 itibariyle Zeki Akcabey tarafından düzenlenmiştir...

Giriş Tarihi
    09.10.2006

SORGUNLU VE AGDA

Güdülde sorgunlu (sorkun)´nun biri iki ekmek ve yaninda katik olarak 1 kilo agdayi yer.
    Karni agrimaya baslar.
    Yanindaki akcakeseli " Abica rahatsiz olduysan, guru sogan , turp yi basduru " der.
    Bu arada sorgunlunun gözü vitrindeki tahine ilisir.
    "Valla nibali boynuga turp yimenüg, emme basdurusa bu basduru" deyip bir kilo da tahini alip yer bitirir.

Giriş Tarihi
    09.10.2006

SANA ATAN BANADA ATTI

Akcakeselinin biri katiriyla güdüle gider. Karni aciktigi icin helva ve ekmek alip kistirma yapar.
    Büyük bir istahla ekmegi isiracagi an, katir ekmegin üzerine hapsirir.
    Buna kizan akcakeseli bir tas alip kizdigi katira atar. Fakat tas katira carpmaz ve tesadüf yoldan gecen iri yari bir sorgunluya denk gelir.
    Durumun vahimlestigini gören kacakeseli isi piskinlige verir. Sanki tasi kendi atmamis gibi kafasini tutarak catilara bakar ve
    " Sana atan banada atti, kim bu adam"
    diye kizginca bagirir.
    Bu mesaj " 23.12.2008 " saat 04:05 itibariyle Zeki Akcabey tarafından düzenlenmiştir...

murat demirhan murat demirhan murat demirhan murat demirhan murat demirhan murat demirhan üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    18.12.2007

Eline ve emeğine sağlık zeki kardeş
    Suskunluğum Asaletimdendir ...
    Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Vardır Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye...

KÖYÜME VE KÖYLÜME SELAMM...

ayse ayse ayse üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    18.02.2007

ZEKI GERCEKTEN COK KOMIKMISDI EPEY GÜLDÜM EN COK ILK BASTAKINE GÜLDÜM............................
    SEN GITTIN GIDELI GÖZÜMDEN YAS, KALBIMDEN ACIN DINMEDI. SENI COK ÖZLEDIM BABAM ......

Reşat Aydın Reşat Aydın üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    14.11.2007

Akçakeselinin biri Güdül pazarına gitmiş... Orada cigarası bitmiş, demiş şu karşı dükkana gideyim bir paket cigara alayım.
    Aga demiş bana pir paket cigara ver.. Adam rafa sigara almak için arkasını dönünce gözüne öndeki çikolatalar ilişmiş..
    Yaaa haaak demiş bir çikolatayı cebine atmış... tekrar yaaa hak demiş ikinci çikolatayı cebine atmış... bunu gören dükkancı HAKSA ÇİKOLATALARI YERİNE BIRAK DEMİŞ... bizimki de aga bu da bana hak demiş.....

UAYDIN UAYDIN üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    09.05.2008

Akçakese Fikrasi Olmasada Güzel Bir Fikra Paylaşmak Istedim;
    Ateistin Bir Ormanda Dolaşiyormuş, Dolaşirkende Ağaçlara,kuşlara,suya Bakip Doğa Bunlari Ne Güzel Yaratmiş Diye Söyleniyormuş, Bu şekilde Söylenirken Birden Ayinin Biri Adami Kovalamaya Başlamiş Adam önde Ayi Arkada Kaçarken Adam Yere Düşmüş, Ayi Tam Pençesini Kaldirmiş Vuracakken Adam "allah'im " Demiş, O An Birden, Her şey Donmuş Ayinin Pençesi Havada, Donmuş, Derken Adama Doğru Süzülen Bir Işik Ve Bir Ses Adama Derki "yillardir Beni Inkar Ettin, Her şeyi Doğa Yaratti Dedin, şimdi Ben Sana Kulum Mu Diyeyim " Demiş, Adam şöyle Bir Düşünmüş, "evet Doğru Demiş Bu Saatten Sonra Benden Dindar Olmaz" Demiş, Ses Sormuş "eee O Zaman Ne Istiyorsun Diye Adamda "benden Dindar Olmaz Ama , Ayi Dindar Olamaz Mi Demiş" Ses Tamam Demiş Ve Herşey Normale Dönmüş, Ayi Pençesini Indirmiş Ve Dua Vaziyeti Alarak Demişki; "ey Yüce Rabbim Sana Siğindim Sana Inandim ,senin Vermiş Olduğun Rizikla Orucumu Açiyorum"...........

fuat aydın fuat aydın üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    27.04.2008

zeki abi reşat abca uğur hepinizin fıkrasıda mükemmel elinize dilinize sağlık sağolun varolun bizi güldürdünüz ALLAH CC de sizi güldürsün selametle

Giriş Tarihi
    09.10.2006

La hasan gugukda neyki ?

Rahmetli hasan dede (ogul hasan) evinde hanimiyla bir anlasma yapmis.
    Anlasmaya göre, ikisi bir yere oturmaya gidince, hasan dede "guguk" deyince hanim sessiz kalip ona tabi olacakmis.

Neticede beklenen an gelmis. Yani bir ailenin yanina oturmaya gitmisler. Hanim biraz lafi uzatinca hasan dede "guguk " demis.

Parolayi unutan hanim lafa devam edince , dede gene "guguk" demis. Hanim gene manzarayi cakmayip lafa
    devam edince, ücüncü guguk gelmis. Kocasinin sürekli guguk demesine dayanamayan hanimi

" la hasan gugukta neyki ? " diye sormus.

Dedede Parolayi aciklamak zorunda kalmis. Iste böylece tatli bir akcakese anisi ve fikrasi ortaya cikmis.
    Bu mesaj " 24.12.2008 " saat 17:29 itibariyle Zeki Akcabey tarafından düzenlenmiştir...

+ Konuyu Yanıtla
Toplam 2 sayfada 1 1 2 SonSon

Aktif üyeler

Aktif üyeler

Aktif üyeler: 1 (Kayıtlı üye: 0, Misafir: 1)