+ Konuyu Yanıtla
1 sonuçtan 1 --- 1 arası gösteriliyor

Konu: AGA Dernegimizi ve köy muhtarını tanıyalım

Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    09.10.2006

Varsayılan AGA Dernegimizi ve köy muhtarını tanıyalım

-------------------
    AGA Dernegi Banka hesap numarasi ve AGA aidati
    Aidat ve AGA ya yardimlarinizi asagidaki banka hesabina gönderebilirsiniz. 1 yillik üyelik aidati 24 ytl dir.
    Yapi ve Kredi Bankasi Siteler subesi, Hesap No : 1011282, Sube Kodu : 0660-2
    Almancasi Yapi ve Kredi Bankasi Siteler subesi Konto Nr. : 1011282 Bankleitzahl : 0660-2
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muhtarimiz :

Muhtara ulasim ---> 0312-7255014. Simdi sayin muhtarimiz sayin hasan acar beyi kendi agzindan taniyalim.

Ben Hasan Acar. 1943 yili Akcakese dogumluyum. Dogma büyüme Akcakese’liyim. Askerlik hizmeti haricinde devamli Akcakese’de ikamet etmis olup fanatiklik derecesinde Akcakese sevdalisiyim. En büyük hobim Akcakese’de yasayip Akcakese’ye hizmet edebilmektir. Cocukluk yillarindan beri Akcakese’de köy bakkali olarak calismaktayim. Daha önceleri Köy Ihtiyar Meclisi Üyeligi yapmakla birlikte, 1994 yilindan buyana 3 dönemdir muhtar olarak görev yapmaktayim.

Muhtarimizin köyle ilgili genel Duyurulari :

Sayin hemserilerim asagidaki konularda sizden sponsorluk, aracilik (nüfüzlu tanidiklarinizi kullanin), aktif katki ve destek (direk veya dolayli maddi yardim), bilgi bekliyorum. Hepinizi seviyorum.

1) Yaylaya yanginda kullanmak, küçük ve büyükbashayvan sulama, balik yetistirme ve turistik amacli cok büyük bir gölet
    2) Sazakbasina ayni yukardaki amaclara hizmet eden bir gölet.
    3) Köy ici ana yollara kaldirim ve kosu parkuru
    4) Köy icin yari acik spor kompleksi
    5) Cöp kamyoneti ve cöp depolama tesisi
    6) Yukari mahalle icin arac yolu actirmak
    7) Ormani gelistirmek ve kollamak amacli agaç dikimi ve korumasini saglamak.
    8) Köyde yada köy disinda ikamet eden yardima muhtac ve kimsesiz köylülerimize yardim için genis capli ve organize bir yardim sandigi kurarak ihtiyac sahiplerini incitmeden yardim. Bu sandiga zekat,fitre ve bagis yolu ile yardim toplamak.
    9) Her yilin belli bir gününde Akcakese Yayla Senligi adi altinda kaynasma ve tanismayi saglayacak yaylada eglence ve piknik düzenlemek.
    10) Köy aniti. Burada köye hizmeti gecenlerin adi olup sürekli yenilenecek
    11) Köyde internet kahvesi kurulup, köyde yasiyanlarin bizzat internetten siteye girmesi

Aktif katkida bulunacaklar lütfen yukardaki telefondan bana ulassinlar

Akcakese köyü AGA Dernegi AGA (ANKARA GÜDÜL AKÇAKESE KÖYÜNE HİZMET VERENLER DERNEĞİ)

AGA tüm Akcakeselileri bir araya getirmek icin gene Akcakeselilerin kurdugu bir sosyal hizmet ve dayanisma dernegidir.

AGA yönetim listesi :

Yandaki linki tikla ve AGA yöneticilerine ulas. http://www.atayurdu.net/showthread.php?t=1150

YÖNETİM KURULU FAALİYETlLERİ

Yönetim Kurulumuzun Köy İhtiyar Heyeti ve Saygıdeğer büyüklerimizin katkılarıyla birlikte yapmış olduğu faaliyetler aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır.

1.Derneğimizin aşevi her türlü merasimde açılmış olup hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur.
    2.Düğün, Nişan ve Asker uğurlama törenlerinde Dernek Yönetimi olarak ziyaretler yapılmıştır.
    3.Hastalarımızın ziyaretleri, Hastane ve evlerde muhtelif zamanlarda tüm hemşehrilerimizin üye olup olmamasına bakılmaksızın yapılmıştır.
    4.Kurban ve Ramazan Bayramlarında bayramlaşma merasimleri Ankara ve Köyümüzde olmak üzere devam ettirilmiştir.
    5.Güdül Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile temasa geçilmiş olup, Köyümüz hakkında bilgiler aktarılmıştır.
    6.Semt Temsilcilikleri kurulmuş olup, cenaze ve düğünlerde Semt Temsilcilerine bilgi verilmiştir.
    7.Telefon fihristi çalışması yapılmış, ancak üyelerimizin gereken ilgiyi göstermemeleri nedeniyle sonuçsuz kalmıştır.
    8.Köyümüzün suyunun temin edilmesi ve su deposu yaptırılması.
    9.Köy odasının sıvanması, alçı çektirilmesi ve boyanması.
    10.Gasılhane için 2 katlı buzdolabı (morg) alınması.
    11.Çay yolunun asfaltlandırılması ve tamir edilmesi.
    12.Elektrik tel ve direklerinin yenilenmesi.
    13.Güdül- Akçakese arasında telefon kablolarının yer altına indirilmesi.

Değerli üyeler, Derneğimiz Yönetim Kurulunun yapmış olduğu çalışmaları gören Güdül Kaymakamımız, Derneğimize “ÜSTÜN BAŞARI” ödülü vermiştir.
    Üye aidatlarının toplanmasında büyük zorluklar çekilmiş olup, sayın üyelerimizin yılda 1 defaya mahsus Derneğimize gelmeleri ve üye aidatını ödemeleri, Derneğimizin faaliyetleri ile ilgili bilgi almalarını rica ediyoruz.

Hasta olan hemşehrilerimize Allah’tan acil şifa, aramızdan ayrılan hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diler saygılarımızı sunarız.

AGA GENEL SEKRETERİ

AGA ya ulasim

Baskan : Bahdiyar Atik --> 0312-3097673, cep 0533-2530914
    Anafartalar cad. Alsancak Sok. No 305, Büyük toygar ishani 1/57
    Email : aga_der@hotmail.com

Diger üyeler http://www.atayurdu.net/showthread.php?t=1150

AGA nin diger faaliyetleri ve AGA dan duyurular

Asagida AGA Dernegimizin tüm akcakeselileri ilgilendiren ana duyurulari verilmistir :

1) Dernek sekreterimiz 18 yasindan büyük tüm Akcakeselilerin AGA ya üye olmasini duyurdu.
    Kendisi yakinda diger faaliyet ve programlarini burada aciklayacak. Lütfen dikkatle takip edin
    2) Hertürlü sosyal ve yardim faaliyetlerinizde AGA ile irtibat kurun.
    3) Akcakese. de sitemize destek icin bir server alinip tüm bilgiler burada toplanacaktir. Bilgi ve maddi destek bekliyoruz.
    Lütfen AGA ya müracaat.

Bu faaliyetleri :

a) Bize organize ettirip siz maddi destek saglayin
    b) yada size organizede yardimci olalim
    c) Köyle ilgili her bilgiyi önce bizden sorun

AGA Dernegi Banka hesap numarasi ve AGA aidati

Aidat ve AGA ya yardimlarinizi asagidaki banka hesabina gönderebilirsiniz. 1 yillik üyelik aidati 24 ytl dir.

Yapi ve Kredi Bankasi Siteler subesi, Hesap No : 1011282, Sube Kodu : 0660-2
    Almancasi Yapi ve Kredi Bankasi Siteler subesi Konto Nr. : 1011282 Bankleitzahl : 0660-2
    Bu mesaj " 27.01.2009 " saat 16:21 itibariyle Zeki Akcabey tarafından düzenlenmiştir...

+ Konuyu Yanıtla

Aktif üyeler

Aktif üyeler

Aktif üyeler: 1 (Kayıtlı üye: 0, Misafir: 1)