Bu bölüm "Akcakese Spor" icin ayrilmistir.
Yöneticiler en kisa zamanda kendilerini tanitacaklar. Gerektiginde haber yazacaklardir.
Bu arada yönetici ve sporcularimiza bol basari diliyoruz.
Yasasin Akcakese Spor.
Bu bölüm "Akcakese Spor" icin ayrilmistir.
Yöneticiler en kisa zamanda kendilerini tanitacaklar. Gerektiginde haber yazacaklardir.
Bu arada yönetici ve sporcularimiza bol basari diliyoruz.
Yasasin Akcakese Spor.
Fikrinde samimiysen acik adinla ve acik alninla belirt, yoksa sükut et.
Abi Akçakese Spor'la ilgili elinde derlenmiş bilgi varsa yayınlarmısın ilk defa sayende sen tarafından olaydan haberdarım,biraz araştırdım turnuva maçlarıyla ilgili birkaç bilgi buldum,gurur duydum,
Gün 1. lige çıktığımız gündür
Olabilir abi,tam bende çözemedim nerenin olduğunu ama yinede çok güzel bir çalışma köyümüz adına..
Bu mesaj " 07.01.2008 " saat 12:40 itibariyle FATİH tarafından düzenlenmiştir...
Sevgili fatih
Bu cok yeni bir olusum. Yetkiler yakinda bilgiy kendi verecekler. Sagol.
Senin buldugun akcakese bir ihtimal istanbuldaki akcakese.
ooooooooooooooooo akcakese spor ooooooooooooooooooooooo akcakese spor
meraba bende bu takımda olarak aklımıza geldi belki bu sekilde genclerin aakta durduklarını görürsünüz desteklerinizi bekliyoruzzzzz oooooooo akcakese spor sagılarımla BARAM GÖKÇE
herkeze selamlar öncelikle takımımız hayırlı ugurlu olsun fakat takım yeni kuruldugu için bazı eksiklikler var bunlar ne gibi eksiklikler takıma as başkan teknik drektör vede en büyük faliyeti yapacak sponsora ihtiyaç vardırr şimdiden hayırlara vesile olur inşallah takım
ANKARA GÜDÜL AKCAKESE KÖYÜ GENÇLİGİ
TARAFINDAN KURULMUŞTUR
KURULUŞ 2008
AKCAKESE SPOR KLÜBÜ
AKCAKESE GENÇLİGİ
TAKIM :
1__ BAYRAM GÖKCE
2__SERKAN AKBABA
3__EMRAH ACAR
4__SAMET ACAR
5__AHMET ACAR
6__AHMET DUMAN
7__MEHMET AYTEK
8__ÖMER FARUK ORHAN
9__HÜSEYİN ÖZTÜRK
10__SEFA DEMİRAY
11__CİHAN DUMAN TAKIM KAPTANI
YEDEKLER:
1__ SELÇUK COŞKUN
2__CİHAT DUMAN
YÖNETİM KURULU:
AS BAŞKAN__ARANIYOR
YARDIMCI BAŞKAN __ARANIYOR
TEKNİK DREKTÖR__ARANIYOR
SPONSOR __ARANIYOR
sevgili akcakese köyü sakinleri takımın isminden etkilenmeyin bu bir kurum yada köy takımı degildirrr fakat bu bir gençlik takımıdırr yani amatörceee halı saha maçlar yapmak amaç bu yani bizimle oynamak isteyen varsa beklerizz dedim gibi bu köyümüzün bilnmiş organizasyonlu takımı degil sadece gençler arasında bir maç yapmak sadece ve sadeceee arkadaşlar arasında eglenmek
Belli olmaz Organizsayon tam olarak kurulabilirse bir amatör Futbol kulubü yapabiliriz.
Halı sahadan başlar.Amatörlük,Paf takım felan derken Lige felan çıkabilirsiniz .
Siz kendi Futbol yeteneğinize güveniyorsanız benden size destek sponsor bulmaya yardımcı olurum,yönetimde seve seve görev alırım .Tek beceremediğim Futbol oynamak onuda siz yapıyorsunuzdur zaten.
SATMADIK DAVAYI , SATMADIK DOSTLARI. BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK...
Genclerimize basarilar dilerim. Yasasin akcakese spor.
Güzel bir organizasyon olmuş. Başarılar dilerim..
Aktif üyeler: 1 (Kayıtlı üye: 0, Misafir: 1)