+ Konuyu Yanıtla
3 sonuçtan 1 --- 3 arası gösteriliyor

Konu: Akcakese gencliginin problemleri

Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey Zeki Akcabey üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    09.10.2006

Varsayılan Akcakese gencliginin problemleri

Bu bölümde sevgili genclerimize problemlerini anlatma imkani verilecektir.

Isteyenler serbestce fikirlerini yazip, köy yönetiminden beklentilerini , yönetimin eksikliklerini dile getirebilirler.

Ilk olarak kendim tartismaya actigim "gencler odaya niye sokulmadi" yazisi.
    http://www.atayurdu.net/showthread.php?t=7339

Not : Bu mesaja cevap yazip dert , problem, eksik gördügünüz seyleri dile getirebilirsiniz.
    Mesaj akcakese sitemize linkli olup yetkililercede okunmaktadir.
    Fikrinde samimiysen acik adinla ve acik alninla belirt, yoksa sükut et.

ess.musti ess.musti ess.musti ess.musti ess.musti ess.musti ess.musti ess.musti üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    08.10.2006

Varsayılan --->: Akcakese gencliginin problemleri

Arkadaşlar ben bu güne kadar Akçakese gençliğini motive edebilecek uygulamalar veya etkinlikler nelerdir veya gençliğin sıkıntıları nelerdir dilim döndüğünce, lisanım yettiğince anlatmaya çalıştım.

Şimdi hazır bir platform açılmış ve yetkililerde bunu görebilecekse buyurun dile getirin.

Tek başına her zaman benim dile getirmem sanırım etkili olmuyor, ben şahsıma isitiyorum gibi bir düşünce hasıl oluyor.

Sizlerde medeni cesaretinizi göstererek bana anlattığınız düşünce ve problemleri burada açık adınızla dile getirinki işin ciddiyeti anlaşılsın ve sessiz genç çoğunluğun sesi duyulsun.

Fikir ve önerilerinizi samimiyetle içtenlikle dile getiriniz
    SATMADIK DAVAYI , SATMADIK DOSTLARI. BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK...

Siirlerin Efendisi Siirlerin Efendisi Siirlerin Efendisi üyesinin avatarı
    Giriş Tarihi
    09.11.2006

Varsayılan --->: Akcakese gencliginin problemleri

Alıntı ess.musti tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

Sizlerde medeni cesaretinizi göstererek bana anlattığınız düşünce ve problemleri burada açık adınızla dile getirinki işin ciddiyeti anlaşılsın ve sessiz genç çoğunluğun sesi duyulsun.

Fikir ve önerilerinizi samimiyetle içtenlikle dile getiriniz
    Benim sahsi fikrim önümüzde yaklasan yerel secimler var bu acidan Akcakese gencliginden, köye is yapacak genclerin sorunlarini giderecek, köye yol yapacak vs.vs. bu sorunlari Zeki abi cok defa yazdi.

Cözüme gelince bu sorunlari giderecek bir yerel idareci secmek o firsatta cok yakinda önümüzde ve benim sahsi adayim ve oy kullanma sansim olsa seve seve verecegim kiside Zeki Akcabey abi olurdu.
    Gerci kendisi Almanyada yasiyor olsada o isini oradanda yürütür ve iddia ediyorum Akcakese köyü bir zaman sonra Türkiyede degil >Dünyada örnek köy olarak gösterilir.

Bu benim sahsi fikir ve önerim.

+ Konuyu Yanıtla

Aktif üyeler

Aktif üyeler

Aktif üyeler: 1 (Kayıtlı üye: 0, Misafir: 1)