Gelecekte nasil bir akcakese istiyoruz yazi dizim icin lütfen tiklayip (yani cikan linki tiklayin) okuyun. Bu fikirleri kendi aramizda tartisalim. Görüslerinizi forum yada sitede bizle paylasin.
Bir dönem oldugu gibi "lütfen ve tekrar lütfen" tartislamalari köyümüze hizmet veren muhtarimiz ve AGA dernegimiz noktasina cekmeyelim. Ikisindende Allah razi olsun.
Benim ögrenmek istedigim sizler sahis bazinda köy icin neler yapacaksiniz.
Yani örnegin bir cesme yaptirmak istiyormusunuz. Köy genclerine burs verecekmisiniz. Köyde internet kahvesi acmak, agaclandirma yapmak, köye turist getirmek gibi düsünceleriniz varmi. Calistiginiz kurumda kilit konumdaysaniz, bu kurumun destegini köye nasil cekeceksiniz. Nasil bir sivil inisyatif olusturup köye hizmet vereceksiniz.
Bunlari bizle paylasin.
Tesekkürler.
Not : Tekrar ediyorum. Medeni bir tartisma bekliyorum. Insanlar satasan, sahis bazinda yapilan bir tartisma silinecektir. Bunu istemiyorum.
Sonu cak ve cekle biten, filan falanda sunu yapmadi gibi mazide kalan seyleri tartismayacagiz. Gelecekte ne yapacagiz, daha önemlisi siz sahis bazinda nasil elinizi tasin altina koyup, risk alip , kariyer ve paranizi bu ugurda harcayip köy icin ne yapacaksiniz onu ögrenmek istiyorum.
Ankaradaki durum icin ilerde ayri bir tartisma yapacagiz. Yani simdi sadece akcakeseyi tartisiyoruz.
Kendimden örnek vereyim. Kültür evi projem devam ediyor. Bunu bir sekilde sonuclandiracagim. Cöp deposu projemde tam gaz gidiyor. Ilgili kisi ve makamlarla hala temas halindeyim. Dedecamina direk dikmektende vazgecmis degilim. Köy yollarinin yapimi icin il özel idaresi ve AGA dernegimizle hala temastayim. Yardim talep ettigim güdül belediyesi meseleyi kavrayamadi.
Hepsinide Allah (makamlar ve köylü) müsade ederse yapacagim.
Haydi Bismillah.

Alıntı Yaparak Cevapla