PDA

Tüm Versiyonu Göster : S.alykm

GeCeKONDU
11.03.2008, 20:37
S.alykm Ben çağlar AnkaraDan :) Babam Mehmet Annem Zubeyde Acıkögretım ögrencısıyım :)

LALE
11.03.2008, 20:40
:smile:A.S çağlar hoşgeldin foruma nasılsın?

GeCeKONDU
11.03.2008, 20:54
Tskr Iyyım Sen NAsıLsın?

LALE
11.03.2008, 21:08
iyiyim bende saol okuyomusun?

GeCeKONDU
11.03.2008, 21:10
Ewet Acıkögretım işletme okuyorum sEn NaBıOSun?

LALE
11.03.2008, 21:23
hımm ne güzel çalışıyorum ben çankayada bi okul kantininde:smile:

GeCeKONDU
11.03.2008, 21:39
hımmm Ne GÜzel benDe iş Arıyorum Suan :) malesef

Reşat Aydın
12.03.2008, 14:40
Çağlar hoş geldin yeğenim. Nasılsın... Mesajlarının devamını bekleriz.
Babana selamlar.

MUSTAFA
14.03.2008, 18:29
Foruma Hoşgeldiniz....Hoşvakit geçirmeniz dileğiyle

Saygılar;

GeCeKONDU
15.03.2008, 21:29
rESat Abi Saolasın Hosbulduk Iyyım :)

Mustafa eyw hosbulduk:)

Zeki Akcabey
15.03.2008, 22:30
Sevgili caglar hosgeldin.

Anladigim kadariyla resatla bir sekilde tanidiksin. Fakat ben hala köyden kimlerden oldugunu anlayamadim.

Soyismini yazip köyle olan baglarini tanitman mümkünmü ?

Bol selamlar .:smile:

Reşat Aydın
16.03.2008, 21:28
MERHABA Zeki...
Sevgili Zeki, Çağlar zaman bulup kendini tanıtamadı herhalde.. Ben söyleyeyim.
Çağlar bizim Mehmet ÖZKAN'ın oğlu... Yani Hatibin Avni'nin torunu.. Yanılmıyorsam senin akraban oluyorlar...
Selamlar.

Zeki Akcabey
17.03.2008, 06:28
Resatcigim sagol.

Akrabaligini bilmeyenin tarihide olmaz. Silinir gider.

Akrabalik olayi söyle (onlarinda bilmesi icin söylüyorum).

Benim babaannem ile mehmedin (caglarin babasi) adini aldigi mehmet dedesi kardesdir. Diger bir kardesleri bademliye giden vehbi dayimizdir. Bunun iki oglu vardir. Bunlarin adi beyhan ve sahindir.

Bunlarin haricinde babannemin su kizkardesleride mevcuttur (hepsi vefat ettiler).

Hatibin zelha (fevzi cavusun annesi). Hafize teyzemiz (bu güzele gitmistir.) Onun oglu güzelden abdullah dayimizdir (güzelde traktörü vardi, eskiden sürekli patosa giderdi, yani forumdan tamerin dedesi). Gene bir kizkardesleri meyvebüküne gitmistir (ismi suan aklimda degil, fakat musdularla akrabadir. Yani ali musdunun hanimi onun kizidir).

Asil Hatip olan büyük dededir, yani mehmedin dedesi degil dedesinin babasi. Yani babaannemin babasi. Onun icin babaanneme hatip kizi denilir.

Ankarada Atatürkü karsilayan büyük anneannemede hatibin emine denir. Oglu rahmetli bahri dayimdi (bahri yakut).

Bahri dayim cok enteresan bir insandi. Türkiyede nerdeyse hic olmayan ender bir meslegi vardi. Piyano üretebilirdi. Fakat o bakimini yapardi. Bahri dayim ayni zamanda rahmetli polis komseri hayri dayimla babadan bir anadan ayri üvey kardesdir.

Iste akrabalik böyle uzayip gidiyor.

Iste biz bunun icin köyde bir müze kurmaya calisiyoruz.

SATI GERÇEK
17.03.2008, 10:40
HOŞGELDİN ÇAĞLAR:smile: